Termeni si conditii www.LadadeZestre.ro

Livrarea produselor

Transportul produselor din Lada de Zeste pana la client se poate face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau curierat prin Posta Romana, oriunde în țară.

Comanda online plasate pe site se vor livra in termen de 3-5 zile lucratoare – în limita stocului disponibil. Pentru produsele care sunt la comanda, cele care nu sunt pe stoc, termenii de livrare se vor stabili individual cu fiecare client pentru fiecare comanda in parte in functie de produs, model si numarul de bucati.

Taxele de livrare și rambursul banilor sunt suportate de către client, excepție o fac ofertele sau promoțiile care acopera costul de transport. Aceste vor fi specificate clar in site sau in pagina de „cos comanda”. Taxa de livrare diferă in funcție de greutatea produsului comandat și dacă expedierea se face in afara orașelor din țară. Taxa standard este de 20 lei până in 1 kg și poate să crească in funcție de greutate.

 

Plasarea comenzii - Documente contractuale

Plasarea unei comenzi se poate face doar dupa ce clientul si-a facut cont de acces, confirmat printr-un email valid pe site-ul LadadeZestre.ro

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.LadadeZestre.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează operațiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței:

 1) comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice

 2) specificațiile cumpărătorului (acolo unde este cazul)

În momentul confirmării comenzii de către vânzător, cumpărătorul acceptă termenii comenzii. Acceptare comenzii de către vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea vânzătorului către cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Returnarea produselor

În situația în care sunteți nemulțumit de produsul primit, îl puteti returna în termen de 15 lucrătoare de la data primirii produsului.

1. Returnarea banilor

- legislația românească în domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

- pentru returnarea banilor singura condiție care trebuie respectat este ca produsul să fie în aceeași condițe ca în momentul achiziției (sa aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit)

- în cazul în care coletul se trimite prin curier, clientul are obligația de a anunța un reprezentant al Mioval SRL pentru a stabili modalitatea de returnare al acestuia

- în maxim 30 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră sau prin mandat poștal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

 

Securitatea datelor personale

- conform cerințelor legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Mioval SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs., un membru al familiei ori o alta persoană

- sunteți/nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare desfășurării în bune condiții a livrărilor de produse comandate. Refuzul dvs. face imposibilă desfășurarea livrărilor de produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorii Mioval SRL.

- conform legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată firmei Mioval SRL

- dacă unele din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil

- compania noastră vă garantează că datele oferite de dvs. vor fi folosite strict în vederea livrării optime a comenzii dvs

- aceste date nu vor fi puse la dispoziția nici unei terțe persoane fără acordul dvs. prealabil

Copyright

Intregul continut al site-ului www.LadadeZestre.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Mioval SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Mioval SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.